Jonge vrouw in bed liggen
Jonge vrouw liggend in bed dragen van li
Nieuw én exclusief in onze collectie is een eigen ontworpen sensuele comfortBH 'LINA' op maat.
Comfort-beha-op-maat-lingerie-kant-lace-
moonica.sensuele.comfort.beha.op.maat.sl
moonica.sensuele.comfort.beha.op.maat.sl
moonica.sensuele.comfort.beha.op.maat.sl

Wat maakt ons ontwerp uniek én exclusief ?

Uit onderzoek bleek dat merendeel van de vrouwen niet de correcte BH maat dragen. Wij gingen hiermee aan de slag. Na een uitgebreide studie werd ons eerste ontwerp enthousiast onthaald. Onze prototypes werden gedragen door verschillende testpersonen. We hebben hun leerrijke opmerkingen verwerkt in ons ontwerp. Onze comfortBH heeft de comfortabele voordelen van een sportbeha én de sensuele uitstraling van lingerie. Onze creaties zijn heel vrouwelijk, aangenaam om te dragen én op maat.

Voor wie zijn onze comfortbeha's bestemd ? 

Voor vrouwen van alle leeftijden die houden van sensuele, mooie en comfortabele lingerie die past bij hun levensstijl en persoonlijkheid. Lingerie voelt aan als een 2de huid en is dé expressie van ons vrouw-zijn. Wij willen dat vrouwen zich goed, aantrekkelijk én comfortabel voelen. Onze comfortBH kan je ook dragen bij en na een operatie, met borstprothese(s), oedeem,het moeilijker sluiten van de beha achteraan.

moonica.sensuele.comfort.beha.op.maat.sl
moonica-comfort-beha-sensueel-vrouwelijk

Wat is allemaal mogelijk ?

De comfortBH wordt gemaakt op uw maat én we houden rekening met je wensen. Keuze van lage tot hoge decolleté, van kleine cup maat tot grote cup maat. We staan voor frivoliteit, speelsheid, zachtheid en vrouwelijkheid. De comfortBH’s zijn te bestellen in verschillende kleuren en fijne stoffen zoals mooie kant, uni kleuren, trendy prints met bijpassend slipje naar keuze.  We houden rekening met de ecologische voetafdruk van de gekozen kwaliteiten. Naast de mogelijkheid om de comfortbeha vooraan te  sluiten maken we sinds kort en op vraag comfortbeha's met sluiting achteraan.

moonica-comfort-bra-beige-beha-op-maat-l
moonica-comfort-bra-print-black-white-be
moonica-comfort-bra-donkerblauw-beha-dar
moonica-comfort-bra-rugpand-dark-bleu-be

Hoe gaan we tewerk ?

​Met mijn paskit comfortBH's kom ik op afspraak ter plaatste (thuis of in ziekenhuis) of U komt langs in mijn Atelier te Oosterzele (Gent). We bespreken wat u wilt en we bepalen uw maat. Uw maakt een keuze uit de verschillende beschikbare stoffen in mooie, frisse kleuren, die kwalitatief en makkelijk onderhoudbaar zijn. Eens de doorpas van je eerste comfortBH ok is, kan je deze naderhand makkelijk bijbestellen. Onze prijzen ComfortBH starten vanaf 120€, een bijpassend slipje vanaf 35€. We zijn in volle opstartfase, onze webshop zal dus in de toekomst regelmatig aangevuld worden met nieuwigheden. ​

Interesse ?

Vanwege de democratische prijzen die we willen hanteren, is onze collectie en comfortBH's niet beschikbaar via de winkels. Graag meer uitleg betreffende onze ontwerpen?  Of heeft u een probleem waarmee je nergens terecht kan?  Interesse in een vrijblijvende afspraak? Aarzel niet, contacteer ons, we helpen je graag...

 

+32 0472 99 41 08