meten Fabrics

COMFOFASHION

collectie-moonica-sfeer-comfortabel-kled

Collection

Ondergoed op bed

Sensuele Comfortbeha

mondkapjes-zwart-eigen-logo-moonica-mout

Herbruikbare mondkapjes

 

"ComFortable way of life"

"Fashion for every women"

Genieten van Urban Outdoor
zorgeloos vrouw

Help jij mee onze droom te realiseren en MOONICA verder uit te bouwen ?

Om dit project te kunnen realiseren, vraag ik om MOONICA te omarmen, te ondersteunen en te verspreiden waar mogelijk. Het is een nobel project met een warm hart voor iedereen. Niet enkel voor vrouwen geconfronteerd met ziekte, behandeling, maar ook voor vrouwen die op zoek zijn naar een hippe, leuke,  frisse en comfortabele stijl. Ik wil een voorbeeld vormen om aan te tonen dat het mogelijk is om je leven een andere wending te geven, je dromen te realiseren, elkaar  te ondersteunen, te geloven in jezelf en te vertrouwen op je kracht.

kanker chemo mutsjes mannen vrouwen hoofdbedekking online headwear new fashion collection women men cancer clothing style shop kledij behandeling treatment oosterzele belgium belgië lifestyle ziekenhuis vrolijk hippe trendy trend moderne mooi pet broek top jas bracelet armband cool  herbruikbaar mondmasker kopen pet chemomutsje kopen mondkapje mouth mask muts hat bonnet t-shirt kopen shop breast fashion mode lingerie trendy kleding maken op maat comfort beha sensueel sexy bra sensuel milieuvriendelijk kwaliteit kleuren colors hook eye hat cap moonica katoen cotton made in belgium koop lokaal 

I'M AN ORIGINAL BRACELET

!!Handmade halfedelstenen armbandjes!!

 

OVER

 

MIJN VERHAAL / DE INNERLIJKE LEEUWIN

 

Vijf mei 2017, op mijn moeders verjaardag, stond mijn wereld op zijn kop: borstkanker met agressief karakter in een vroeg stadium. Na mijn borstsparende operatie heb ik preventief chemo, bestraling en herceptine gekregen omdat mijn kleine tumor hormoon en eiwit gevoelig was. Gelukkig merkte ik de boosdoener op tijd op.

 

Van nature ben ik een positief ingesteld persoon, een doorzetter. Ik besefte al vlug dat ik mijn leven over een andere boeg moest gooien als ik mijn passie en creativiteit wou blijven uitoefenen zonder de hoge stressfactor van mijn job. Gesteund door het ziekenhuispersoneel en mijn gezin nam ik de uitdaging aan om een nieuwe zinvolle wending te geven aan mijn leven. Mijn jarenlange ervaring als modeontwerpster kon ik gebruiken om een mooi concept te bedenken en uit te werken tijdens mijn chemo. Het gaf me de nodige moed, boost en troost tijdens de toch vrij lange weg naar herstel na zo'n intensieve behandeling.

Deze ervaring heeft me ook doen ontdekken dat er zich binnenin mij een brullende leeuwin schuilhoudt die er écht voor wil gaan. En net die kracht wil ik gebruiken om ‘lotgenoten’ op een positieve manier een hart onder de riem te steken en ze moed te geven om te blijven vechten, om de innerlijke leeuwin in zich te vinden.

BEROEPSERVARING / ANNICK

Tijdens mijn genezingsproces van borstkanker miste ik het vinden van kledij die me zowel een vrouwelijk als een comfortabel gevoel gaven. Het werd de trigger om mijn vergeten droom te realiseren. Een eigen collectie ontwerpen met een warm hart voor iedereen. 

 

Mijn jarenlange ervaring als modeontwerpster bij een Belgisch modemerk gebruik ik om mijn kennis én passie te koppelen aan de nood van trendy, comfortabele kledij die makkelijk te dragen is in het dagelijkse leven. Onder de koepel van een trendy fashionlabel ontwerp ik kledij dat onopvallend aangepast kan worden naar elke vrouw met een vraagje.

 

Op termijn wil ik graag een gevestigde waarde worden in het modelandschap. Ik ambieer een fashion collectie die duurzaam, tijdloos, comfortabel en trendy is. De grootste pijlers van mijn collectie & team zijn toegankelijkheid, respect, openheid, luisteren en plezier hebben en maken. 'Feel Good on your own way'.  Lees meer visie.

DE COLLECTIE / MOONICA

De collectie wordt met zorg ontworpen door mezelf en gemaakt in België. Met enige fierheid kan ik zeggen dat het me gelukt is om een kleine collectie te lanceren, nu beschikbaar Online. Onze ambitie is en blijft dat onze collectie steeds meer uitgebreid wordt in de toekomst. We zetten steeds een stapje verder in ons verhaal.

We staan ook open voor nieuwe uitdagingen. We vinden het leuk om te helpen zoeken en vinden naar een oplossing. Speciaal op vraag van een jonge gast van 19 heb ik een pet ontworpen voor jongemannen met binnenin een zachte stof dat de huid beschermt.  Ontdek meer details via onze shop / Personalize

Weet je dat merendeel van de vrouwen niet de correcte BH maat dragen ? Brand new in onze collectie is de sensuele comfortBH 'LINA' met sluiting vooraan. Gemaakt op maat in ons atelier, in mooie kleuren en fijne kwalitatieve stoffen. LINA is zowel voor kleine cups als voor grote cups. Keuze uit bijpassende slipjes.  Interesse ? Vrijblijvend passen ? Aarzel niet, neem contact op info@moonica.eu en wij helpen je graag

Embrace your inner lioness.

Annick.

Modeontwerper Studio

Created & Designed

in Belgium

 
“Binnenin mij hield zich een brullende leeuwin schuil die er écht voor wou gaan. 
Vind ook jouw innerlijke leeuwin met Moonica.”
 

Annick - founder & designer

CONTACT

MOONICA, founded in Oosterzele

+32 472 99 41 08

info@moonica.eu

 

chemo, kanker, muts, hoofdbedekking, beanie, borstkanker, sjaaltje

© 2018 - Made by KH (Star Entertainment) to support the inner lioness.