Vragen? Interesse? Afspraak?  Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.
Ontdek meer over onze trendy elegante modecollectie, lingerie op maat, hippe hoofddeksels.....


 

 
Genieten van Urban Outdoor
zorgeloos vrouw

Om dit project te kunnen realiseren, vraag ik om MOONICA te omarmen, te ondersteunen en te verspreiden waar mogelijk. Het is een nobel project met een warm hart voor iedereen. Niet enkel voor vrouwen geconfronteerd met ziekte, behandeling, maar ook voor vrouwen die op zoek zijn naar een hippe, leuke,  frisse en comfortabele stijl. Ik wil een voorbeeld vormen om aan te tonen dat het mogelijk is om je leven een andere wending te geven, je dromen te realiseren, elkaar  te ondersteunen, te geloven in jezelf en te vertrouwen op je kracht.

kanker chemo mutsjes mannen vrouwen hoofdbedekking online fashion collection shop kledij behandeling oosterzele belgië lifestyle ziekenhuis vrolijk hippe trendy moderne mooi pet broek top jas bracelet armband cool  herbruikbaar mondmasker kopen pet chemomutsje mondkapje mouth muts  bonnet t-shirt shop mode lingerie trendy kleding maken op maat comfort beha sensueel sexy  milieuvriendelijk kwaliteit kleuren moonica katoen cotton viscose made in belgium 

hoofdbedekking tijdens chemp met MOONICA

protheselingerie op maat vrouwelijk trendy

lingerie op maat na operatie borstkanker

nieuwe collectie voor vrouwen MOONICA Oosterzele

modieuze comfort kledij en lingerie na borstkaner 

I'M AN ORIGINAL BRACELET

!!Handmade halfedelstenen armbandjes!!

 

OVER

 

MIJN VERHAAL / DE INNERLIJKE LEEUWIN

 

Vijf mei 2017, op mijn moeders verjaardag notabene, stond mijn wereld op zijn kop: ik kreeg de diagnose : borstkanker met agressief karakter in een vroeg stadium. Na mijn borstsparende operatie kreeg ik preventief chemo, bestraling en herceptine omdat mijn kleine tumor hormoon en eiwit gevoelig was. Nog steeds volg ik een anti-hormoonkuur.... Gelukkig merkte ik de boosdoener op tijd op.

 

Van nature ben ik een positief ingesteld persoon, een doorzetter. Toch was het heel moeilijk om te aanvaarden dat de intensieve behandeling mijn concentratie en snelle denkvermogen had aangetast. Door de onvoorspelbare 'vermoeidheids' aanvallen, het geheugen dat niet meer meewerkt,... begon ik te beseffen, als ik mijn passie voor ontwerpen wou behouden en creatief wilde blijven, ik mijn leven over een andere boeg moest gooien. 

 

Gesteund door mijn gezin en het ziekenhuispersoneel nam ik de uitdaging aan om een nieuwe, zinvolle wending te geven aan mijn 2de kans in het leven. Ze stimuleerden me om mijn jarenlange ervaring als modeontwerpster én de ondervinding van een kankerbehandeling te combineren, een concept te bedenken en uit te werken. Het gaf me de nodige afleiding, moed, boost en troost tijdens de toch vrij lange weg naar herstel.

Deze ervaring heeft me ook doen ontdekken dat er zich binnenin mij een brullende leeuwin schuilhoudt die er écht voor wil gaan. En net die kracht wil ik gebruiken om ‘lotgenoten’ op een positieve manier een hart onder de riem te steken en ze moed te geven om te blijven vechten, om de innerlijke leeuwin in zich te vinden.

BEROEPSERVARING / ANNICK

Tijdens mijn behandelingstraject van borstkanker miste ik het vinden van leuke toffe mutsjes die niet van ver herkenbaar waren, alsook kledij die me zowel een vrouwelijk als een comfortabel gevoel gaven. Het werd de trigger om mijn vergeten droom te realiseren. Een eigen collectie ontwerpen met een warm hart voor iedereen. 

 

Mijn jarenlange ervaring als modeontwerpster bij een Belgisch modemerk én passie gebruik ik graag om een mooie, vrouwelijke én comfortabele collectie te ontwerpen die makkelijk toegankelijk is door vrouwen met een vraagje. En die vlot draagbaar is in het dagelijkse leven, bij gelegenheden, ... of gewoon thuis omdat je het tof, cool en leuk vind.....

Mijn ambitie is dat de collectie stap per stap meer uitgebreid wordt  naar een volwaardige hippe modecollectie. Op termijn wil ik een gevestigde waarde worden in het Belgische modelandschap.

 

Dé kenmerken van de MOONICA-collectie zijn duurzaam, tijdloos, comfortabel, vrouwelijk, speels én trendy. De grootste pijlers van het MOONICA-team zijn toegankelijkheid, respect, openheid, eerlijkheid, luisteren en plezier hebben en maken. 

'Feel Good on your own way'. Lees meer visie.

DE COLLECTIE / MOONICA

MOONICA is een vrouwelijke, stoere feel good collectie voor vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar mooie, comfortabele kledij die past bij hun levensstijl en persoonlijkheid.  

Met passie ontwerp ik elegante, aangename kledij met trendy bijpassende hoofddeksels, sensuele comfortbeha's op maat,... Met zorg kies ik mooie, kwalitatieve en makkelijk onderhoudbare materialen & stoffen met respect voor het milieu. Met frisse, vrouwelijke prints, mooie kleurcombinaties, een vleugje goedlachse humor laat ik elke vrouw stralen.....

Met mijn ontwerpen wil ik vrouwen van alle leeftijden bereiken, met en zonder behandeling. Met mijn positivisme, speelsheid en goedlachse persoonlijkheid wil ik jullie een goed gevoel bezorgen. Het maakt me gelukkig dat ik terug kan doen wat ik graag doe.. 

MOONICA staat open voor nieuwe uitdagingen. We vinden het leuk om te helpen zoeken en vinden naar een oplossing. 

Embrace your inner lioness.

Annick.

Modeontwerper Studio

Created & Designed

in Belgium

 
“Binnenin mij hield zich een brullende leeuwin schuil die er écht voor wou gaan. 
Vind ook jouw innerlijke leeuwin met Moonica.”
 
Annick Persoons
Annick Persoons
Annick Persoons

Annick - founder & designer

CONTACT

MOONICA, founded in Oosterzele

+32 472 99 41 08

info@moonica.eu

Bedankt! We hebben je mail goed ontvangen!