COMFOFASHION

Sexy Comfort bra with front closure

Sexy Comfortbeha op maat

Genieten van het leven

"Comfortable way of life"

Collectie voor elke vrouw

Fashion for every women

Trendy comfortabele collectie

Comfofashion

Nieuwe events na COVID-19

After COVID-19 Events

Hippe hoofddeksels

Trendy Headwear

Steun project met uniek armabandje

Support our project

Volgende stappen project

Our News

Atelier MOONICA Oosterzele (bij Gent)

Designed & Made in Belgium

Good feeling for every women

Mission & Vision

Annick - Modeontwerpster

My Story

Personaliseer je Pet

Personalize

Reusable mouth caps

Herbruikbare mondmakers M/V/K

 

MIJN VERHAAL / DE INNERLIJKE LEEUWIN

 

Vijf mei 2017, op mijn moeders verjaardag, stond mijn wereld op zijn kop: borstkanker met agressief karakter in een vroeg stadium. Na mijn borstsparende operatie heb ik preventief chemo, bestraling en herceptine gekregen omdat mijn kleine tumor hormoon en eiwit gevoelig was. Gelukkig merkte ik het op tijd.

 

Van nature ben ik een positief ingesteld persoon, een doorzetter. Ik besefte al vlug dat ik mijn leven over een andere boeg moest gooien als ik mijn passie en creativiteit wou blijven doen zonder de hoge stressfactor van mijn job. Gesteund door het ziekenhuispersoneel en mijn gezin nam ik de uitdaging aan om een nieuwe zinvolle wending te geven aan mijn leven. Mijn jarenlange ervaring als modeontwerpster kon ik gebruiken om een mooi concept te bedenken en uit te werken tijdens mijn chemo. Het gaf me de nodige moed, boost en troost tijdens de toch vrij lange weg naar herstel na zo'n intensieve behandeling.

Deze ervaring heeft me ook doen ontdekken dat er zich binnenin mij een brullende leeuwin schuilhoudt die er écht voor wil gaan. En net die kracht wil ik gebruiken om ‘lotgenoten’ op een positieve manier een hart onder de riem te steken en ze moed te geven om te blijven vechten, om de innerlijke leeuwin in zich te vinden.

BEROEPSERVARING / ANNICK

Label MOONICA is ontstaan vanuit mijn persoonlijk verhaal. De diagnose werd de trigger om mijn vergeten droom te realiseren. Een eigen collectie ontwerpen. Mede door mijn jarenlange ervaring als ontwerpster bij een Belgische brandlabel en mijn kankerervaring heb ik het concept MOONICA 'ComFoFashion with a story' ontwikkelt.

 

Onder de koepel van een trendy fashionlabel ontwerp ik comfortabele kledij dat onopvallend aangepast kan worden naar elke vrouw met een vraagje. De comfortabele collectie wordt gecombineerd met toffe, leuke en hippe kledingstukken. Mijn collectie is stoer, vrouwelijk, sexy en overgoten met een vleugje goedlachse humor. 

 

Op termijn wil ik graag een gevestigde waarde worden in het modelandschap. Ik ambieer een fashion collectie die duurzaam, tijdloos, comfortabel en trendy is. De grootste pijlers van ons team & collectie zijn toegankelijkheid, respect, openheid en luisteren.

'Feel Good on your own way'

Lees meer visie.

DE COLLECTIE / MOONICA

De collectie wordt met zorg ontworpen en gemaakt in België. Met enige fierheid kan ik zeggen dat het me gelukt is om een kleine collectie te lanceren, nu beschikbaar Online. Onze ambitie is en blijft dat onze collectie steeds meer uitgebreider wordt op termijn. We zetten steeds een stapje verder in ons verhaal.

Omdat we democratische prijzen willen hanteren zal de collectie voorlopig enkel Online beschikbaar zijn of op Events waaraan MOONICA deelneemt. Passen is mogelijk op deze Events alsook op afspraak in mijn Atelier. Vragen ? Aarzel niet, we staan tot jouw beschikking. Stuur een mailtje naar info@moonica.eu

We staan ook open voor nieuwe uitdagingen. We vinden het leuk om te helpen zoeken en vinden naar een oplossing. Speciaal op vraag van een jonge gast van 19 heb ik een muts en pet ontworpen voor jongemannen met binnenin een zachte stof dat de huid beschermt. Deze muts en pet zijn tevens door iedereen draagbaar, ook door vrouwen. Ontdek meer details via onze shop / Personalize.

Embrace your inner lioness.

Annick.

chemo, kanker, muts, hoofdbedekking, beanie, borstkanker, sjaaltje

© 2018 - Made by KH (Star Entertainment) to support the inner lioness.