Feel Good collection designed by Annick Persoons

moonica.collectie.mode.fashion.jonge.vro

Voor mij is het heel belangrijk dat ik ontwerpen maak die toegankelijk zijn voor alle vrouwen van alle leeftijden, met en zonder een behandeling.

De stijlvolle, comfortabele collectie is makkelijk draagbaar in het dagelijkse leven, bij speciale gelegenheden of gewoon omdat je het cool, tof en leuk vind.

moonica-feest-outfint-bandana-stola-mila
moonica.showroom.winkel.store.oosterzele

MOONICA is een vrouwelijke, stoere Feel Good collectie voor toffe vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar mooie, comfortabele kledij die past bij hun levensstijl en persoonlijkheid.

Met frisse, vrouwelijke prints, toffe kleurcombinaties en een vleugje goedlachse humor willen we elke vrouw doen oplichten en laten stralen.

 

Ik hou van speelse accenten, lachen, plezier maken, tijd hebben voor een praatje of voor de dingen te doen die ik graag doe. Deze spirit wil ik laten weerspiegelen in mijn collectie.

moonica-silhouet-milano-broek-comfort-zw
moonica.collectie.mode.fashion.jonge.vro
moonica.quote.sterkte.chemo.behandeling.

Met zorg ontwerp ik hippe, zachte mutsjes en hoofddeksels die je zowel kan dragen tijdens een chemobehandeling als gewoon omdat je ze leuk en mooi vind om te dragen.

silhouetten-moonica-pet-chemomuts-bandan
moonica.chemomutsje.cool.koraal.jong.jpg

Van vele lotgenoten hoorde ik dat er meer aandacht mocht besteed worden aan de noden en gevolgen van zo’n intensieve behandeling in de modewereld. Het is moeilijk vinden van kledij die zowel vrouwelijk als comfortabel is zonder té sportief te zijn. Er is weinig keuze betreft lingerie, mode en hoofddeksels voor jonge mensen want het aanbod is vaak voor rijpere dames. 

Met het MOONICA label wil ik een jonge, hedendaagse en tijdloze collectie brengen met oog voor mooie, kwalitatieve en makkelijk onderhoudbare stoffen met respect voor het milieu. De collectie wordt gemaakt in België (op maat) en Europa. 

Door omstandigheden lanceer ik het modelabel volledig op eigen kracht waardoor de collectie en de shop stap per stap uitgebreider zal worden. In kleine oplages koop ik ook de stoffen aan onder het motto op is op. Om de afvalberg van niet gedragen kledij te reduceren worden de maten gemaakt op aanvraag. Doordat de patronen in eigen huis getekend worden, kunnen we custom-made en exclusief werken. 

U bent steeds vrijblijvend welkom in ons winkel/atelier te Oosterzele....

+32 0472 99 41 08