top of page
Blauw water
annick-persoons-ontwerpster-moonica-collectie-comfort-kledij-en-lingerie-op-maat
moonica-2-lachende-vrouwen-in-comfort-collectie
moonica-atelier-oosterzele-lingerie-kleding-op-maat
“Tijdens mijn intensieve behandeling tegen borstkanker(2017) groeide het idee meer en meer om een eigen collectie te ontwerpen.
 
Van het ziekenhuispersoneel en lotgenoten hoorde ik dat er nood was aan toffe, elegante, trendy kledij die bovenal zeer comfortabel zit en aanvoelt. 
 
Als designer van een Belgisch merklabel stapte ik toen uit de ratrace. Startte mijn eigen modelabel MOONICA op.Met het oog op humaniteit, vriendelijkheid, begrip, respect en waar de zorg voor iemands binnen- en buitenkant centraal staat. 
 
Met veel liefde & passie ontwerp ik exclusieve, elegante, comfortabele kledij & lingerie op maat voor vrouwen van alle leeftijden.
 
Met zorg kies ik kwalitatieve stoffen in mooie, trendy kleuren. Het maken van toffe combinaties in kleuren, motieven, stoffen, modellen vind ik bijzonder inspirerend.Ik hou nu eenmaal van uitdagingen… 😉 
 
MOONICA is een ‘slow fashion’ modelabel. Dit wil zeggen dat de collectie gemaakt wordt in kleine oplages of op maat in eigen ateliertje.Dit maakt de collectie exclusiever, milieuvriendelijker, hedendaags en makkelijk toegankelijk voor iedereen. 
 
Wil je een leuk cadeautje geven aan een bijzonder iemand ?Met plezier maak ik een unieke knuffelvriendjes voor kinderen op vraag, speelse armbandjes… voor jou.
 
In het dagelijkse leven ben ik de trotse mama van 2 knappe zonen en geniet volop van mijn herwonnen leven 😘😍🥰
bottom of page