VISIE / MISSIE

Gepassioneerd en bezield wil ik een collectie blijven ontwerpen, ontwikkelen en maken. Mijn collectie zal ook makkelijk en onopvallend aanpasbaar zijn naar iedere vrouw met een vraagje. Naast de moderne chemomutsjes, leuke accessoires, comfortabele kledij en sinds kort herbruikbare mondmaskertjes ben ik ook bezig met prototypes te ontwikkelen voor een sexy, comfortabele beha met sluiting vooraan op maat en met bijpassend slipje.

 

Mijn visie is om een leuk & trendy FEEL GOOD lifestyle collectie te ontwerpen die het 'goed voelen in je vel ondanks' uitstraalt. De collectie zal toegankelijk zijn voor iedereen die houdt van mode, stijl, speelsheid, goedlachse humor, anders durven en kunnen zijn. Kortom een mengelmoes van stoere romantiek, elegantie, casual en comfort. Mijn doel is een collectie ontwikkelen die makkelijk in te passen is in het dagelijkse leven, bij gelegenheden, bezoeken aan ziekenhuis, vriendinnen onder elkaar, tijdens het thuiswerken, enz.

Mijn missie is onze klant een goed en mooi gevoel te bezorgen zodat je weer straalt als een zonnetje. Een stralende glimlach, daar doen we het voor, op onze manier elke dag. Zorgen voor een leuk complimentje van je familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s. We gaan voor 'Je ziet er zo goed uit'. We willen je mentale gezondheid op een positieve manier verzorgen. Door mijn ervaring begrijp ik heel goed de hele resem gevoelens, angsten en onzekerheden.

Mijn team bestaat uit een mengelmoes van persoonlijkheden en verhalen. Er heerst een toffe, aangename werksfeer met respect voor iedere teamgenoot. We ambiëren om jonge mensen en/of lotgenoten kansen te bieden om zich verder te kunnen ontplooien of een nieuw doel te bezorgen. Tevens ben ik héél dankbaar voor de steun van mijn gezin, mannequins, vrijwilligers en  lotgenoten. Te samen zetten we steeds een stapje verder in de realisatie van MOONICA. 

Oorsprong  MOONICA : mijn mama MONIQUE is de basisnaam van het label. Zij is een sterke vrouw waar ik naar opkijk. Ze heeft met veel liefde 5 kinderen grootgebracht. In 2014 verloor haar dochter de strijd tegen kanker. De grootste wens van mijn moedige zus Carla (CA) was om haar nooit te vergeten. In 2018 kreeg ikzelf de diagnose borstkanker, gesymboliseerd door NICA (Annick). Mede door ons verdriet en pijn willen we samen een inspiratiebron zijn voor anderen onder het motto : steeds blijven geloven in het leven, de hoop niet verliezen en blijven durven dromen.