VISIE / MISSIE

Een trendy label brengen dat creativiteit, gelijkheid en fashion uitstraalt met een stoer randje voor elke vrouw. Je goed voelen én aantrekkelijk én vrouwelijk is zeer belangrijk voor je zelfbeeld en mentaal een opkikker. Door het zelf te ondervinden, én ook aangegeven door lotgenoten, dat het niet zo evident is om zomaar eens te gaan ‘shoppen’. Lijkt misschien het minste van je zorgen maar je wilt ondanks alles er goed blijven uitzien en voelen. Ook heel belangrijk voor je omgeving. Dit is van onschatbare waarde.

 

Door beide ervaringen (kennis en behandeling) te koppelen is MOONICA een label dat staat voor waarde, begrip, vertrouwen, eerlijkheid en kwaliteit. De collectie zal makkelijk draagbaar zijn in het dagelijkse leven, gelegenheden, bezoeken aan ziekenhuis, vriendinnen onder elkaar, ...

Oorsprong naam MOONICA : de basis is afkomstig van de naam van mijn moeder MONIQUE, een sterke en moedige vrouw die 5 kinderen heeft grootgebracht. Bevat tevens mijn naam ANNICK in verkorte vorm alsook de eerste letters van de naam van mijn aan kanker overleden zus, CARLA. Haar wens was om haar nooit te vergeten. Dit is een klein eerbetoon aan haar, ze is en was een heel sterke, onafhankelijke en moedige vrouw. 

chemo, kanker, muts, hoofdbedekking, beanie, borstkanker, sjaaltje

© 2018 - Made by KH (Star Entertainment) to support the inner lioness.