VISIE / MISSIE

Wij willen met MOONICA een trendy label brengen dat creativiteit, gelijkheid en fashion uitstraalt met een stoer randje voor elke vrouw. Je goed voelen én aantrekkelijk én vrouwelijk is zeer belangrijk voor je zelfbeeld en mentaal een opkikker. Door het zelf te ondervinden, én ook aangegeven door lotgenoten, dat het niet zo evident is om 'zomaar eens' te gaan ‘shoppen’. Lijkt misschien het minste van je zorgen maar je wilt ondanks alles er goed blijven uitzien en voelen. 

Door beide ervaringen (know how fashion + behandeling na en tijdens ziekte) te koppelen wordt MOONICA een label dat staat voor waarde, begrip, vertrouwen, eerlijkheid en kwaliteit. De collectie zal makkelijk draagbaar zijn in het dagelijkse leven, gelegenheden, bezoeken aan ziekenhuis, vriendinnen onder elkaar, ...

Team MOONICA bestaat uit een mengelmoes aan persoonlijkheden en verhalen. Er heerst een toffe, aangename werksfeer met respect voor iedere teamgenoot. Verder worden er kansen gegeven aan jonge mensen en lotgenoten om zich verder te ontplooien. Dankzij de inzet van mijn gezin, mannequins, mezelf en de vele handen van vrijwilligers en  lotgenoten, kan MOONICA steeds een stapje verder zetten in de realisatie van de collectie. 

Oorsprong  MOONICA : de basis is een link naar mijn moeder MONIQUE, een sterke en moedige vrouw die 5 kinderen heeft grootgebracht. Bevat mijn voornaam ANNICK in verkorte vorm alsook de eerste 2 letters van de voornaam van mijn aan kanker overleden zus, CARLA. Haar wens was om haar nooit te vergeten. Dit is een klein eerbetoon aan haar, ze is en was een heel sterke, onafhankelijke en moedige vrouw. 

chemo, kanker, muts, hoofdbedekking, beanie, borstkanker, sjaaltje

© 2018 - Made by KH (Star Entertainment) to support the inner lioness.