VISIE / MISSIE

MOONICA is ontstaan vanuit mijn designers- en kankerervaring. Gepassioneerd en bezield wil ik een collectie ontwerpen en maken met mooie, comfortabele kledingstukken die onzichtbaar aangepast kunnen worden naar elke vrouw met een vraagje. Naast de moderne chemomutsjes, leuke accessoires, comfortabele kledij en sinds kort herbruikbare mondmaskertjes ben ik ook bezig met prototypes te ontwikkelen voor een sexy, comfortabele beha met sluiting vooraan..... Blijf je graag op de hoogte, volg ons via social media. Vraagje, aarzel niet, we staan tot jouw beschikking.

 

Onze visie is een leuk & trendy FEEL GOOD lifestyle te brengen die het 'goed voelen in je vel ondanks' uitstraalt. Onze collectie is toegankelijk voor iedereen die houdt van mode, stijl, speelsheid, goedlachse humor, anders durven en kunnen zijn. Een mengeling van stoere romantiek, elegantie, casual en comfort. Ons doel: een leuke, creatieve collectie brengen die makkelijk in te passen is in het dagelijkse leven, bij gelegenheden, bezoeken aan ziekenhuis, vriendinnen onder elkaar, enz.

Onze missie is onze klant een goed en mooi gevoel te bezorgen zodat je weer straalt als een zonnetje. Een stralende glimlach, daar doen we het voor, op onze manier elke dag. Zorgen voor een leuk complimentje van je familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s. We gaan voor 'Je ziet er zo goed uit'. We willen je mentale gezondheid op een positieve manier verzorgen. Door het zelf te ondervinden, besef ik heel goed de hele resem gevoelens, angsten en onzekerheden.

Ons team bestaat uit een mengelmoes van persoonlijkheden en verhalen. Er heerst een toffe, aangename werksfeer met respect voor ieder teamgenoot. We ambiëren om jonge mensen en/of lotgenoten kansen te gegeven om zich verder te ontplooien. Dankjewel aan mijn gezin, mannequins en de vele handen van vrijwilligers en  lotgenoten, zo is het mogelijk om steeds een stapje verder te zetten in de realisatie van mijn project. 

Oorsprong  MOONICA : samensmelting van 3 moedige vrouwen. Mijn mama MONIQUE vormt de basis. Zij is een sterke vrouw die ondanks haar moeilijk leven 5 kinderen met veel liefde heeft grootgebracht. Ze verloor ook in 2014 een dochter CArla aan kanker. De grote wens van mijn zus is/was om haar nooit te vergeten. Een klein eerbetoon aan haar moedige strijd. NICA is een verkorte weergave van mijn naam AnNICk. Samen willen we een inspiratiebron vormen voor anderen onder het motto : ondanks alles blijven geloven in het leven, de hoop niet verliezen en blijven durven dromen.

chemo, kanker, muts, hoofdbedekking, beanie, borstkanker, sjaaltje

© 2018 - Made by KH (Star Entertainment) to support the inner lioness.