EMBRACE YOUR INNER LIONESS

Onder het label MOONICA

worden hoedjes, mutsjes,

oorringen en kledij ontworpen

voor elke sterke, modegevoelige vrouw op een mooie, jonge en speelse manier. 

 

MOONICA is niet enkel voor vrouwen die geconfronteerd worden met de gevolgen van kanker, maar voor alle

vrouwen die een hippe,

frisse stijl zoeken.

Wij willen dat elke vrouw

haar innerlijke

kracht ontdekt.

Recent news

Mondkapjes voor zorgsector, lotgenoten, patiënten en bedrijven

Onze mondkapjes, gemaakt door label MOONICA,  worden geschonken en verdeeld door Vzw Beautiful after Breast Cancer aan  verschillende borstklinieken in Vlaanderen. 

 

Lotgenotengroep Lenabeau schenkt en verdeelt de mondkapjes eveneens onder haar leden en  ziekenhuizen.

 

Onze mondkapjes worden met veel enthousiasme onthaald en daar doen we het voor. Mekaar helpen. Mooi initiatief!!!  

Follow us

Sfeervideo Modeshow Zij en Haar 5/12/19

Proef de sfeer van gezellige avonden onder vriendinnen georganiseerd van vrouwen voor vrouwen met een hapje en drankje. Wil je er graag bij zijn ? Ontdek vlug ons ruim aanbod aan Lente Modeshows voor het komende voorjaar Events

Info Lymfoedeem + Modeshow 5/11/2019

Het Majin Huis Gent 

Gezellige info avond met een hapje & drankje georganiseerd door het ontmoetingshuis Het Majin Huis in samenwerking met Moonica en Neliane. Na de leerzame lezing van ervaringsdeskundige Karine Tollenaere betreffende awareness lymfoedeem was er een modeshow. Op een ontspannen manier kon er gepraat, gevoeld en gepast worden in een warme, hartelijke en knusse omgeving. 

Kom op Tegen Kanker

JanPalfijnGent 17/10/19

Dag tegen kanker stond in het teken van bewegen na behandeling en lymfoedeem. 

We mochten aanwezig zijn met onze stand met de nieuwe collectie. Bedankt voor de vele positieve reacties die we gekregen hebben.

T.V.V Kinderkankerfonds UZ Gent 14/09/19

Waar : Mariagaard te Wetteren

Ieder jaar wordt een rondrit georganiseerd waarbij kankerpatiëntjes mogen meerijden met vrijwilligers in een uniek voertuig. Dit jaar was het de beurt aan moderne tractoren. Het werd een groot succes, 120 tractoren namen deel en bezorgden de kinderen een unieke belevenis gedurende een rondrit van 2u. Mijn jongste zoon droeg met plezier zijn steentje bij als chauffeur. Super mooi initiatief !!!

Event Borst Vooruit 05/02/19 Brugge

Interessante infoavond rond de laatste evolutie in de behandeling van lymfoedeem of beter gekend als dikke arm of been.  georganiseerd door lotgenotengroep Borst Vooruit. Aan het woord was kinesist therapeut Philippe De Paepe, hij heeft dit op een schitterende, ontspannende manier uitgelegd. Heel wat opgestoken en ervaringen gedeeld in een mooi kader. Dankjewel dat we erbij mochten zijn.

Agenda 2019

Kalender voorjaar beschikbaar!

Meer details wat, waar en wie volgen nog. Hou ons in de gaten!  Ontdek meer op Events.

First Ladies Night

22/11/18 Lokeren

Samen met Moonica, Neliane, Huis Feys en Ma'Donna hebben we een Modeshow georganiseerd met een hapje en een drankje! Het is een leuke, succesvolle, warme avond geworden. Voor herhaling vatbaar. 

 Volg ons..

Event - Fashion Show 18/10/18

Ontdek de sfeerbeelden, video, Link nieuws flash, van onze geslaagde modeshow. Dank aan onze toffe mannequins met een verhaal. Programma van Jan Palfijn te Gent werd uitverkozen door Frank Deboosere om te bezoeken in het kader 'mooie projecten' rondom Kanker.  We waren ook zeer vereerd om Lieve Blancquaert en Davina Simons te mogen ontvangen op dit event. Kijk naar..

START UP COLLECTION

Onze eerste collectie is klaar!

Onze  eigenhandig gemaakte hoedjes in natuurlijke, ecologische stoffen zijn te bestellen online of te koop op evenementen.  

DUURZAAM

De realisatie, ontwikkeling en fabricatie van de collectie gebeurt op een duurzame en respectvolle manier. Lees meer..

FUNDRAISING

Steun ons project en draag bij aan ons startkapitaal. Koop één van onze multifunctionele poncho's, beschikbaar in verschillende kleuren. 

PARTNERSHIP

Samen met lotgenote Karine Tollenaere 

bundelen we onze krachten om beide projecten te realiseren. Lees meer..

Elegante - Herbruikbare Katoen Mondkapjes

Made in Belgium 03/20

Door de uitzonderlijke tijd rond COVID-19 + de nood aan toffe, elegante en herbruikbare mondkapjes heb ik in 100% katoen een mooi 

aansluitbaar mondkapje ontworpen  met opening voor een filter. Mondkapjes zijn beschikbaar in uni kleuren en trendy printjes voor mannen, vrouwen en kinderen. Shop

Krantenartikel HLN 08/11/2019 

Huis Feys zet collecties voor vrouwen met en na kanker in de kijker, artikel geschreven door 

Yannick De Spiegeleir. Link artikel HLN

Week van de Belgische Mode 2019

Moonica en Neliane nemen samen deel aan de week van de Belgische Mode. Bekijk de foto's op instagram #weekvdbemode. We zijn super fier op het resultaat. Graag meer info, aarzel niet en neem contact op via info@moonica.eu 

Stoffen voor de nieuwe collectie

Voor het najaar komt er een nieuwe collectie mutsjes, bandana's in leuke winterkleurtjes. 

Finally Me-Time

28/05/19 Atelier Moonica 

Leuke, gezellige avond onder vrouwen in mijn atelier te Oosterzele. Met een hapje en drankje kon je kennis maken met de collectie en de werking achter de schermen van het label. Op zo'n Finally Me-Time avond komen ook  volgende items aan bod :  massage, sjaal knopen, stijladvies, .. Wil je graag eens bijzijn,?Hou het in de gaten onder rubriek Events en reserveer een plaatsje.

Artikel in Sorop News Belgium 11/01/19

Top! Onverwacht is er een leuk, mooi artikel verschenen in de krant Sorop News Belgium, a global voice for women. Onze projecten die we opgestart hebben na kanker, worden in de kijker gezet om als inspiratie te dienen voor anderen! Lees artikel..

Event LenaBeau

24/11/18 Aalst

Eerste deelname van Moonica op event georganiseerd door lotgenotengroep LenaBeau voor lotgenoten. Je kon er op een mooie ongedwongen manier snuisteren en informeren bij een brede waaier deelnemers.

Ook in 2019 kan je ons team leren kennen op volgende events.  Volg ons..

First Prototypes Special Earrings

Zilveren oorbellen te bestellen via shop of aankomende evenementen.  Volg ons..

Upcomming - Fashion Show 18/10/18

Op deze 'Kom op tegen Kanker' dag, organiseren wij een modeshow in het ziekenhuis Jan Palfijn  Gent.

Van harte welkom op deze dag vol activiteiten, workshops en fotosessie met

Lieve Blancquaert. 

IN DE TOEKOMST

De collectie MOONICA zal in de toekomst uitgebreid worden met een leuke , hippe kledinglijn voor elke modegevoelige vrouw. 

Lees meer..

MIJN MISSIE

De diagnose 'kanker' was voor mij groen licht om mijn leven over een andere boeg te gooien. Mede door mijn jarenlange ervaring als styliste ontdekte ik zelf meer dan ooit, ook bij lotgenoten, de nood en behoefte aan mooie, trendy hoofddeksels en leuke, comfortabele kledij. Mijn ervaring en energie gebruik ik om dit te realiseren onder het label Moonica.

Lees meer..

SUPPORT

Dank aan de vele mensen die dit project vrijwillig steunen. Bedankt!  

chemo, kanker, muts, hoofdbedekking, beanie, borstkanker, sjaaltje

© 2018 - Made by KH (Star Entertainment) to support the inner lioness.